Image Titleموفقترين افرادي كه داراي كسب و كارهاي كوچك هستند، پيشنهادات خود را براي موفقيت در بازار كسب و كار جهاني امروز مطرح مي كنند و در اختيار شما مي گذارند.
طبق نظرسنجي و آمار به دست آمده از مشاغل كوچك، اداره مشاغل كوچك آمريكا(Small business Administration ) براي رسيدن به موفقيت اين 5 نكته مهم و اساسي را ذكر مي كند:
1.آمادگي انجام کار براي ساعات دشوارتر و طولاني تر را داشته باشيد.
2.هنگام كار در اين ساعات طولاني و طاقت فرسا، مي توانيد به آموزشهاي لازم و ارتباطات شخصي خود نيز بپردازيد.
3.از تكبر و ادعا بپرهيزيد. فرقي نمي كند كه چه مقدار تخصص و آگاهي در شغل خود داريد، كسب موفقيت مستلزم پشتكار، مهارتهاي مالي، سرمايه كافي، كاركنان كارآمد و كار سخت و بسيار زياد است.
4.حداكثر كوشش و تلاش خود را براي جلب رضايت مشتريان انجام دهيد. هر قدر هم كه كسب و كار و تجارت شما كوچك باشد، اين موضوع، اهميت خاص خود را دارد.
5.هرگز قول و وعده اي ندهيد كه قادر به انجام دادن آن نيستيد.

در حال حاضر، يك نكته مهم ديگر را نيز به 5 مورد بالا اضافه كنيد: اگر شما از اينترنت براي ارتقا يا سرعت بخشيدن و افزايش بهره وري كسب و كار خود استفاده نمي كنيد، از عرصه رقابت به دور افتاده ايد.

اينترنت نقش مهمي در كسب و كارهاي كوچك ايفا مي كند
افرادي كه در بازار كسب و كارهاي كوچك موفق هستند، از فناوري روز اينترنت استفاده مي كنند.
با اينكه استفاده از فناوري كامپيوتر و اينترنت توسط شركتهاي موفق در سال 1996 گسترش پيدا كرد، اما فقط 53 درصد آنها از سايت هاي اينترنتي براي كسب گزارشات و اطلاعات استفاده كرده اند و مشخص نشده است كه از اين وب سايت ها براي چه منظور خاصي استفاده شده است.
تا سال گذشته، نه تنها كاربرد اينترنت در كسب و كارهاي كوچك بسيار فراگير بود، بلكه 83 درصد از اين موارد بررسي شده، وب سايت هاي خاص شغل خود را دارا بودند.
ميزان استفاده از شبكه جهاني اينترنت در سال گذشته افزايش بالايي داشت. افرادي كه مشاغل كوچك دارند:

-100 درصد از اينترنت استفاده مي كنند.
-97 درصد از e-mail استفاده مي كنند.
-94 درصد وب سايت خاص خود را دارند.
-56 درصد از تجارت الكترونيك استفاده مي كنند.

بيش از 50 درصد از صاحبان كسب و كارهاي كوچك توانايي حفاظت و نگهداري سرمايه و نقدينگي لازم براي خريد تجهيزات و ارائه خدمات لازم را بزرگترين مانع و مشكل بر سر راه خود عنوان كرده اند. در مرحله بعد تهيه ليست حقوق قرار دارد.
40% آنها در پاسخ به اين سوال كه چالش بزرگ پيش رو در آينده چه خواهد بود؟ جواب داده اند: " وضعيت ناپايدار و نامشخص اقتصادي " امري كه به نوعي به همه افراد جامعه مربوط مي شود.